Installation og udskiftning

Udskiftning af hvidevarer behøver ikke at betyde, at du skal bruge dine weekender eller aftener på at køre med trailer, slæbe store tunge kasser eller rode med elektriske installationer eller diverse slanger.

Når du køber hvidevarer hos El-Fagmanden kan du koncentrere dig om at finde netop den eller de modeller, som lever op til dine ønsker og behov med hensyn til funktion, pris eller design. Og så klarer vi resten.

Hos El-Fagmanden får du den faglighed og tryghed, som man kan savne i sit køb af hvidevarer, belysning eller el-artikler. I de fleste tilfælde er vi med på prisen – vi er klar til at blive testet, men hos os får du ægte service, fleksibilitet og reel rådgivning med i købet.

Installation af vaskemaskine

Vi ved hvilke vaskemaskiner, der er relevante for dig at tjekke ud, hvis du vasker ofte, eller i forhold til hvor meget den må støje og hvor tørt tøjet skal være, når vasken er færdig.

Ønsker du en opvaskemaskine, så hjælper vi med at finde den rigtige model i forhold til hvor stor din generelle opvask er, om den skal indbygges eller hvor meget den skal spare i energi.

Det er vigtigt, at når man vælger komfur at få afdækket behovet i forhold til hvor meget mad du laver, om der skal være riste eller plader eller hvor nemt komfuret skal være at gøre rent.

Dit nye køleskab skal matche din families behov. Hvor skal det stå? Det er vigtigt, at indretningen er rigtig, skal der være fryseplads? Hvor miljøvenlig vil du være?

På denne måde kan du altid finde den rette rådgivning om det handler om hvidevarer, belysning eller El-artikler.