Alarmsystemer – en løsning til alle behov

Vi har alarmer til flere forskellige niveauer, alt efter hvor godt man ønsker at sikring sin bolig, båd, sommerhus eller mindre erhverv. Vi har følgende systemer;

AZOR er vores pris gunstige alarm og kræver ingen licens programmer, så man som kunde selv kan montere og konfigurer systemet som man vil have det. Dog har den sin begrænsning i maks 10 brugere og 10 trådløse enheder.

PROFI er vores mellem pakke løsning der ligger noget over AZORs formåen. PROFI alarmen er forberedt til 16 trådløse enheder og 4 trådfaste zoner, 8 trådløse betjeningsenheder, ubegrænset antal trådløse sirener, hvilket giver dig mulighed for at skræddersy din egen alarmløsning. PROFI Alarm kan opkobles til en af kontrolcentralerne som er godkendt af Rigspolitiet.

OASIS er vores store løsning med en bred vifte af tilvalgs produkter. Et OASIS alarmsystem er den ideelle løsning til dem, der ønsker en sikker og professionel sikring og overvågning af virksomheden eller boligen. OASIS systemet er fremtidssikret og yderst brugervenligt, og kan alt det de andre systemer kan, og meget mere til.

Tyverialarm

  • Døgnservice 24/7

  • Autoriseret elinstallatør

  • Medlem af TEKNIQ