Service af IT & data til virksomheder

Når man som virksomhed sidder med IT hele dagen, er det vigtigt, at det fungerer. Hvis I har problemer med jeres computere eller gerne vil opgradere hardware eller software, er i meget velkommen til at kontakte os! Vi hos Skals El står klar til at hjælpe og rådgive og give vores bedste service af it & data. Med hjælp fra os kan du få en topsikret computer. Det er lige meget, om du har et nyt og up-to-date system, eller om du bruger et ældre men velfungerende system. Vi har færdighederne og redskaberne til at servicere begge dele, så du kan roligt komme til os, hvis du har it-problemer, der skal løses.

Vigtigheden ved service af IT & data

I dag er det afgørende for virksomheder, at deres IT fungerer, da det er med til at drive deres forretning. Det er en integreret del af næsten alle virksomheders hverdag – og det gælder også kundernes hverdag. Det er vigtigt, at man beskytter sin virksomhed, og dette gør man på den bedste måde ved at have et opdateret og sikkert IT-system. Når en virksomhed anvender IT til bl.a. hjemmeside, kunderegister og e-mails, vil der være digitale sårbarheder, der skal tages hensyn til, og det er her, at service af IT & data kan hjælpe dig.

Undgå at miste systemer vha. service af IT & data

Enhver virksomhed ved, at det kan koste dyrt og produktivt, hvis systemer er utilgængelig og bremser ens arbejde, hvis man f.eks. går glip af en ordre. Man kan også miste data i form af produkthemmeligheder, og hackere kan få adgang til ens bankkonto og stjæle penge. Derfor er det ekstremt vigtigt, at man som virksomhed har helt styr på både hjemmeside, webshop, produktoplysninger og kunders data, da de er et let bytte for angreb udefra. Hos Skals El har vi eksperter, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at få et overblik gennem service af IT & data.

Beskyt din virksomhed gennem service af IT & data

Det vigtigste for dig som virksomhed er, at du kan beskytte den og dine kunder. Der er mange virksomheder, der tror, at der ingen chance er for, at de bliver ramt eller har noget at miste, og dette er farligt at tro. Analyser har vist, at 62% af alle cyberangreb er rettet mod organisationer og virksomheder, og inden for service og detail har hver tiende mindre virksomhed været ramt. Kom til os, så vi kan hjælpe jer!

It og data
it og data

  • Døgnservice 24/7

  • Autoriseret elinstallatør

  • Medlem af TEKNIQ