Vi bygger på generationer

Skals Installationsforretning A/S bliver i daglig tale bare kaldet Skals El. Skals El blev grundlagt i 1955 og er i dag ejet og drevet af Ole og Dorthe Jensen, som er anden generation i virksomheden, samt af Søren vestergaard Jensen som er tredje generation.

Firmaet har til huse på industriparken 4 i 8832 Skals, som rummer butik, kontor og lagerfaciliter.

Skals Installationsforretning A/S udfører i dag en lang række opgaver, som opsætning af en enkel lampe i boligen til PLC-styringssystemer eller robotløsninger til industrien og landbruget. Geografisk dækker vi primært lokalområdet i en radius af 35 km af hvor vi bor, da vi gerne vil kunne give vores kunder en god og hurtig betjening. Ved større byggeopgaver dækker vi stort set midtjylland og ved industriløsninger hele verden. Vi har leveret anlæg til Italien i syd og helt til Rusland i øst med opstilling on-site.

Skals Installationsforretning A/S er et solidt foretagende med nære personlige relationer, og med ca. 10-15 ansatte løser vi såvel store som små arbejdsopgaver inden for industrien, landbruget, det offentlige og hos private. Vores mål er ikke at blive størst, men at være bedst og levere førsteklasses håndværk, kvalitetsprodukter og yde optimal service. Derfor er Skals Installationsforretning A/S vigtigste ressource kompetente medarbejdere, som alle er engageret i deres fagområde, og som konstant holder sig ajour med den nyeste viden, så kunden kan få den bedste service og løsning til netop jeres projekt.

Skals Installationsforretning A/S har løbende ansat 2-3 lærlinge, som vi er i stand til at give en meget alsidig og bred uddannelse. Hos Skals Installationsforretning A/S sætter vi nemlig en faglig stolthed i, at vores lærlinge får en god håndværksmæssig uddannelse, hvor de gamle traditioner holdes i hævd, og samtidig bliver kombineret med fremtidens stigende krav til branchen. Det er med til at sikre, at vi også i fremtiden lever op til vores målsætning.

Vores mål er ikke at blive størst, men at være bedst!

Søren V. Jensen

Aut. elinstallatør/ejer

30 85 63 08
**@sk******.dk

Ole D. Jensen

Ejer og leder

30 85 63 06
**@sk******.dk

Bent Frandsen

Overmontør

30 85 63 04
**@sk******.dk