Få service af Skals El

Hos Skals El har vi stor erfaring med almindelig service af el-installationer samt hårde hvidevarer, og derfor kan vi tilbyde dig en hvidevare-service, der uden tvivl vil leve op til dine forventninger. Når du køber hårde hvidevarer, er det selvfølgelig vigtigt, at de fungerer korrekt. Hvis de ikke gør, har du muligheden for at kontakte os. Vi kan sende en tekniker ud, som kan servicere dit produkt og gøre alt for, at det kommer til at virke igen. Hos Skals El sørger vi for at servicere vores kunder på den mest fyldestgørende måde, når de handler hos os samt efterfølgende.

Få god service lige her

Der er mange måder, man kan opfatte god service på, og hos os er nogle ting ingen undtagelse. Hos Skals El er vi lydhøre og respekterer dine behov. Vi er fleksible og ubetinget åbne og ærlige, hvis der opstår problemer med leverance eller andet, og vi sørger for at have et godt kendskab til din virksomhed og dine ønsker. For at kunne udføre den bedste service agerer vi hurtigt ved hændelser og forslår, hvis muligt, besparelser og effektiviseringsmuligheder. Du får den bedste service lige her hos os.

Giv dine hårde hvidevarer service i topklasse

Hvis du står og har brug for service af el-installationer eller hvidevarer, så er vi klar. Vi kommer så hurtigt som muligt og udreder situationen. På den måde kan du undgå ødelagte højtider og weekender. Vi tilbyder serviceydelser af alle dine hårde hvidevarer, og vores erfarne montører står klar til at løse dit problem. Ved at udføre hvidevare-service på dine produkter kan du forlænge levetiden af dine hårde hvidevarer. Tøv endelig ikke – giv os et kald! Du vil ikke fortryde det.

Få service, når du har brug for det

Hos Skals El tilbyder vi blandt andet rådgivning, en masse elektriske produkter og service-ydelser inden for el-installationsbranchen. På den måde kan vi komme hele vejen rundt om dine elektriske installationer. Har du købt hårde hvidevarer, så kontakt os for at få hvidevare-service. Du får den bedste service af professionelle medarbejdere, og hvis du er i tvivl, så ring til os. Ring i butikkens telefontid, så du kan høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Service
Service

  • Døgnservice 24/7

  • Autoriseret elinstallatør

  • Medlem af TEKNIQ