Azor alarm – til dig der gerne selv vil installere din alarm

AZOR er et trådløst alarmsystem beregnet til at beskytte værdier og mennesker. Alarmen er ideel til lejligheder, huse, garager, sommerhuse m.m.

AZOR har en GSM/GPRS sender indbygget som benyttes til kommunikation med kontrol-centralen og/eller mobiltelefoner.

Den kan håndtere op til 10 trådløse enheder, som kan være PROX kortlæser, magnet-kontakter, bevægelsesdetektorer eller røgdetektorer.

Med AZOR kan op til 10 brugere benytte adgangskort eller håndsender for at betjene systemet.

Pakken indeholder:

AZOR er meget enkel at betjene for brugeren – på kortlæseren er der to symboler (åben hængelås og lukket hængelås).
For at tilkoble alarmsystemet trykkes på symbolet med den lukkede hængelås og adgangs-kortet vises – udgangstiden starter med bip og den røde lampe tændes – systemet er tilkoblet.
Azor starter indgangstiden automatisk når indgangsdøren åbnes, og alarmen frakobles ved at trykke på symbolet med den åbne hængelås og vise kortet.

Alarmsystemet kan styres fra en mobiltelefon. Centralen genkender de numre der ringes fra og der afgives en talebesked – Først vil alarmen fortælle om systemet er tilkoblet eller frakoblet, og derefter høres en talemenu:

“”For at tilkoble, tryk 1, for at frakoble tryk 0″”. Når en tast aktiveres vil AZOR udføre kommandoen og fortælle om dette “”udført””. Enkelt og nemt.

Alarmen kan leveres som 2 pakker – AZOR-START og AZOR-PLUS. Disse pakker kan udvides med ønsket antal detektorer (op til 10 stk. totalt).
Op til 10 brugere kan betjene systemet, hver bruger kan tildeles et adgangskort og tilgang via telefon (også password til menuen).
Alarmer kan sendes til 10 forskellige telefonnumre og samtidig sende alarmer til kontrolcentralen.
Hvis en alarm udløses, vil en alarm først sendes til kontrolcentralen, derefter sendes en SMS til brugeren. Registreres SMS ikke, vil systemet ringe til brugeren.

I tilfælde af alarm har systemet en indbygget mikrofon, så der kan lyttes efter aktivitet i rummet.

Systemet er trådløst og har en effektiv rækkevidde på ca. 100 meter i åbent areal. Det overvåger kontinuerlig kommunikation mellem centralen og detektorerne. Normal levetid på batterierne (standard alkaliske batterier) er ca. 1 år.

Ændringer i opsætning af systemet foretages fra en PC som tilkobles med det medfølgende USB kabel.

Azor alarm