Bygningsautomatik

Med en intelligent bygnings installation (IBI) får du en installation som kan styrer alle funktioner som lys, varme, og sol afskærmning for at optimere boligens omgivelser og kombinere optimal komfort med optimal effektivitet, brand-, vand og indbrudsalarm, for at beskytte husets beboere mod uvedkommende samt beskadigelse af huset.

Komfort, sikkerhed, kontrol, fleksibilitet, brugervenlighed er tanken bag intelligente bygnings installationer, og er nøgleelementer i et intelligent system som gør at du kan tilpasse dit hjem i henhold til familiens ønsker og behov.

Konceptet inkluderer også muligheden for eks. At bruge energi målere til at logge forbrug såsom el, vand, gas osv. Sammen med data tilgængelig fra temperatur målere fugtmålere og lys niveau osv. Alle disse data kan logges og vises ved hjælp af en webserver eller som er et grafisk interface i hvilken som helst browser Iphone, Ipad, Computer, Android telefon osv. Både mens du er hjemme eller på ferie. IBI er en verden af innovative løsninger som gør din hverdag enklere, og gir familien glæden af et komfortabelt inde miljø.

Komfort

Når du installerer IBI i din bolig, lejlighed eller sommerhus, installerer du samtidig komfort i hverdagen. Inde og ude belysning, varme, ventilation, alarmer og elektriske apparater kan programmeres sådan at det netop dækker dine behov. Mulighederne er mange – valget er dit. Begrænsningen er kun din egen fantasi!

Sikkerhed

IBI giver dig alarm for vandlækage, indbrud og brand. Du varsles via sirenen i boligen og evt. en SMS til mobiltelefon, så du hurtigt får besked, uanset hvor du befinder dig. Alt lys tændes ved brand eller blinker ved indbrudsalarm. Mørke områder rundt om boligen oplyses automatisk, hvis nogen kommer ind på ejendommen, og hjemmesimuleringen sørger for at udvalgte lamper tændes i huset, når ingen er hjemme.

Kontrol

Du behøver ikke gå igennem hele huset for at kontrollere om vinduer og døre er lukkede, før du forlader boligen. På din telefon kan du hurtigt få en status, og med et enkelt tryk kan du forlade boligen og være sikker på, at alle elektriske apparater og lys er slukkede.

Fleksibilitet

IBI passer lige så godt til en lille lejlighed som til en stor og luksuriøs bolig. Systemet er en af de mest fleksible løsninger på markedet. Her kan man på en enkel måde kombinere 2-leder buskommunikationen med trådløse produkter, hvilket gør systemet velegnet til både nybygninger og renoveringer.
Funktioner og komponenter til en grund installation vælges i samarbejde med din el-installatør. Systemet kan enkelt udbygges med nye funktioner efter behov og livsstil. IBI programmeres generelt og nemt med en PC, og du kan selv styre det via internettet og mobiltelefonen. En IBI installation øger værdien på din bolig.

Brugervenlighed

Med trådløse lyskontakter er du ikke låst i installationen, og kan på en enkel måde flytte rundt på kontakterne efter behov. Ved at anvende bevægelsessensorer i kombination med lyskontakter, kan du styre lyset manuelt eller automatisk.
Med en Smart phone kan du styre en hvilken som helst funktion i dit hjem.

Besparelser

Det er både miljøvenligt og økonomisk at installere et integreret styresystem for lys, varme og andre elektriske installationer. Smart-House sænker temperaturen når familien er borte fra boligen eller ligger og sover. IBI medvirker til at reducere boligens samlede energiforbrug

  • Døgnservice 24/7

  • Autoriseret elinstallation

  • Medlem af TEKNIQ